Join Our Team

Open teacher positions in the School Year 2019-2020

Suomi-Koulu etsii opettajia lukuvuodelle 2019-2020.

Santa Monica

Suomi-koulu Los Angeles etsii uusia opettajia Santa Monican toimipisteeseen lukuvuodelle 2019-2020!

Etsimme osa-aikaista opettajaa 3-6-vuotiaiden ryhmään. Toivomme, että olet lapsirakas ja energinen ja tulet toimeen kaikenikäisten ihmisten kanssa. Kokemus kerhotoiminnasta, lasten kanssa työskentelystä tai harrastustoiminnasta katsotaan eduksi. Sujuva suomen kielen taito ja suomalaisen kulttuurin tuntemus on työssä välttämätöntä. 3-6-vuotiaat oppivat suomen kieltä mm. laulujen ja lorujen avulla. Opetuskieli on suomi.

Etsimme osa-aikaista opettajaa 7-12-vuotiaiden ryhmään. Toivomme, että olet lapsirakas ja energinen ja tulet toimeen kaikenikäisten ihmisten kanssa. Opetuskokemus, kokemus kerhotoiminnasta, lasten kanssa työskentelystä tai harrastustoiminnasta katsotaan eduksi. Sujuva suomen kielen taito ja suomalaisen kulttuurin tuntemus on työssä välttämätöntä. 7-12-vuotiaat harjoittelevat kirjoittamista ja lukemista suomeksi. Opetuskieli on suomi.

Santa Monicaan etsitään myös osa-aikaista opettajaa aikuisten ryhmään. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, suomen kieliopin ja suomalaisen kulttuurin tuntemusta sekä monipuolista tietoa suomen opettamisesta vieraana kielenä. Opettajan koulutus ja opetuskokemus katsotaan eduksi. Opetuskielenä aikuisten ryhmässä on englanti.

Suomi-koulu tapaa Santa Monicassa joka toinen viikonloppu lauantaisin. Lasten ryhmät kokoontuvat aamupäivällä ja aikuisten ryhmä iltapäivällä lasten tunnin jälkeen. Opetustunteja kertyy kaksi tuntia/tapaamiskerta/ryhmä. Lukuvuosi alkaa syyskuun puolivälissä ja loppuu toukokuun loppuun mennessä. Opetuskertoja on lukuvuoden aikana kuusitoista.

Tehtävään valittavalla täytyy olla voimassa oleva työlupa (green card tai work visa). Suomi-koululla ei ole mahdollisuutta sponsoroida viisumia tai hankkia työlupaa.

Jos olet kiinnostunut opettamaan sekä 7-12-vuotiaiden että aikuisten ryhmää, kerro siitä hakemuksessasi.

Lähetä mahdolliset kysymykset sekä vapaamuotoinen hakemus ja resume 15. elokuuta mennessä osoitteeseen: suomikoulula@yahoo.com.

Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin elokuun aikana; myös videopuheluhaastattelu on mahdollista järjestää.

*************

Board of Directors

The Board of Directors is looking for enthusiastic, capable new members willing to serve and lead. We require that you are invested in the school’s future and direction, and are available once a month to attend a phone meeting (1,5 hours).

Join us in our mission of bringing Finland to L.A children and in our goal of preserving Finnish language and culture among the Finnish-American community in the greater Los Angeles area. We also serve the community by organizing events and by providing opportunities for interaction. Some investment in assisting event planning & organizing, and fundraising efforts may also be expected from the board members.

The Board will have positions opening up in June 2019.

Contact us for more information: suomikoulula@yahoo.com